Bruiloft versieringen van Bokstijn: Lang leve het bruidspaar!

Gefeliciteerd! Je bent verloofd! Maar nu komt hetgeen wat veel mensen vaak lastig vinden: het plannen van de bruiloft. Waarschijnlijk weet je niet waar je moet beginnen en door alle keuzes zie je door de bomen het bos niet meer. Je wilt natuurlijk de perfecte feestversiering om de locatie van deze grote dag te versieren! Bij Bokstijn hebben we de mooiste versieringen en decoratie die perfect passen bij bruiloften! We hebben ons huwelijk assortiment verdeeld in de 4 delen waar je decoratie voor nodig hebt: ballonnen, slingers, tafeldecoratie en hangdecoratie. Zo maken we je het een stuk overzichtelijker! 

Balonnen zijn onmisbaar bij het huweljksfeest!

Bij een bruiloft zijn mooie ballonnen natuurlijk onmisbaar! Daarom hebben we in ons assortiment speciale ballonnen voor een huwelijksfeest. Zo hebben we egaal gekleurde of witte ballonnen voor wanneer je een bepaald kleurenthema hebt waar je je aan wilt houden. Maar ook hebben we ballonnen die bedrukt zijn met teksten als 'Lang leve het bruidspaar'. 

Naast de normale ballonnen die je gewend bent, hebben we ook een ruime keuze in helium ballonnen. Het is ontzettend mooi om helium ballonnen te gebruiken ter decoratie. Je kunt ze laten zweven op het plafond van de feestruimte, bij de ingang of langs het pad naar het altaar! Ook in deze ballonnen bieden we de keuze uit egaal gekleurde of bedrukte ballonnen. Ook kun je bij ons zelf een tekst laten bedrukken op een helium ballon. 

Maak de bruiloft locatie feestelijk met slingers

Naast ballonnen die jouw bruiloft feest erg feestelijk maken, hebben we ook veel verschillende soorten slingers waar je uit kunt kiezen! We hebben slingers in de vorm van harten in de kleuren roze, rood en wit. Ook hebben we letterslingers met verschillende teksten, zoals 'Hoera getrouwd!'. Maar ook andere vlaggenlijnen in mooie vormen en patronen die helemaal passen bij een bruiloft in neutrale kleuren. 

Daarnaast hebben we ook slingers die je kunt gebruiken om stoelen te versieren. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de stoelen van het echtpaar tijdens het diner of voor de stoelen van de gasten bij het altaar.

Tafeldecoratie voor het huwelijksdiner

Het was net al even genoemd: het diner bij een bruiloft. Het is een onmisbaar onderdeel van een bruiloft. Alle vrienden en familie van het echtpaar leggen hier gezellig een bodem met elkaar om daarna lekker te gaan feesten! Maar hier is natuurlijk ook tafeldecoratie voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan mooie tafelkleden, confetti of slingers die je over de tafels en stoelen kunt strooien. Allemaal weer in de kleur die past bij het kleuren thema die je hebt gekozen voor jouw bruiloft! Ook hebben we bijpassende prikkertjes die je kunt gebruiken bij het serveren van de gerechten. 

Extra decoraties om het bruiloftsfeest nog specialer te maken!

Naast ballonnen en slingers die je op kunt hangen, hebben we ook andere hangdecoraties! Hoe leuk is het om bij de ingang van het feest een groot bord op te hangen met de tekst: 'Lang leve het bruidspaar!'. Of om het bruidspaar met een confettikanon te verwelkomen wanneer ze hun entree maken op het feest!

Dus... Geen stress bij het plannen van jouw bruiloft! Met de bruiloft versieringen en decoraties van Bokstijn zal het ongetwijfeld een onvergetelijk huwelijksfeest worden!