Vier Pasen feestelijker dan ooit met Bokstijn!

Wil je deze Pasen helemaal in de gezellige paassfeer komen? Dan ben je bij Bokstijn aan het goede adres! Met onze Pasen feestartikelen tover je jezelf of de woonkamer volledig om in de  sfeer van Pasen. Bordjes en servetten met konijntjes en paaseieren, opblaasfiguren van de paashaas; wij hebben allerlei verschillende leuke Pasen feestartikelen, versieringen en decoraties. 

Wat vieren we eigenlijk met Pasen?

Pasen is het belangrijkste christelijke feest. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus uit de dood is opgestaan, op de zondag na zijn kruisiging. Het paasfeest duurt twee dagen en wordt gevierd op een zondag en maandag. Die eitjes die we zoeken in de tuin van de paashaas, de pasgeboren diertjes en pastelkleuren; het staat allemaal voor nieuw leven. En dat vieren we met Pasen! De datum van het Paasfeest is ieder jaar anders, omdat het gebaseerd is op de stand van de maan. Maar op welke datum het ook is, zorg dat je er op je Paasbest uitziet!

Tover de ruimte om in paassfeer!

Bij Pasen wil je natuurlijk de woonkamer helemaal gezellig in de paassferen versieren. Bokstijn heeft een ontzettend groot assortiment met onder anderen ook de leukste decoraties en versieringen voor Pasen. Met Pasen staan vooral de schattige pastelkleuren centraal. De zachte kleuren staan ook voor nieuw leven en dus een nieuw begin. Daarom hebben we allerlei leuke tafeldecoratie, zoals bordjes en servetten, in zachte pastelkleuren. Maar ook bestek, bekers en tafelkleden. Vergeet ook niet om de ruimte feestelijk te maken met pastelkleurige serpentine of vlaggenslingers.

De leukste outfit voor Pasen scoor je bij Bokstijn

Kom helemaal in de paassfeer met een paas outfit van Boktijn. Doe eens gek en verschijn eens in een paashaas kostuum! Zo maak je de gelegenheid nóg feestelijker! Maar als je voor een wat subtielere look wilt gaan, hebben we ook leuke paas accessoires. Met deze accessoires tover je een simpele outfit ineens om in een vrolijke paasoutfit. Zo hebben we verschillende konijnenoren, boa's of bijvoorbeeld grappige hazentanden!