Helium ballon versturen? Dat is origineel!

Wil jij eens iets originelers sturen dan een kaartje of bosje bloemen? Kies dan voor het versturen van een helium ballon! Zo geef jij een origineel cadeau waar je gegarandeerd een lach op iemand zijn gezicht tovert. En het is ook nog eens heel makkelijk: bestel, verstuur en verras!

Helium ballonnen voor elke gelegenheid

Bij Bokstijn hebben we een groot assortiment helium ballonnen voor elke gelegenheid! Is bijvoorbeeld je beste vriendin jarig? Is je zusje geslaagd voor haar diploma? Gaat er iemand trouwen? Wil jij met Valentijn de liefde verklaren aan je crush die je al een tijdje op het oog hebt? Is er een neefje of nichtje geboren? Of is er iemand ziek die je graag even een hart onder de riem wilt steken? Voor elke gelegenheid heb je de keuze uit talloze verschillende soorten en maten helium ballonnen. Kies een ballon en wij verzenden de folie ballon naar elk gewenst adres. 

De ballon is gevuld met helium en blijft daardoor wel 7 dagen zweven! We versturen de helium ballon in een vrolijke doos met een gekleurd lintje en bijpassend ballongewichtje. Wanneer de gelukkige de doos opent, zal de ballon omhoog vliegen: surprise! Het is mogelijk om het cadeau nóg persoonlijker te maken door er gratis een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Die voegen we dan als kaartje toe aan de doos. Eerlijk is eerlijk... Wie wordt er nou niet blij van zo'n kado?!

Maar een helium ballon hoeft natuurlijk niet alleen voor een ander te zijn! Misschien geef jij namelijk wel een heel gaaf thema feest? Geef jezelf dan een helium ballon kado en gebruik onze helium ballonnen als super gave decoratie op jouw feest! We hebben helium ballonnen voor alle soorten themafeesten. Zo zijn onze confetti helium ballonnen échte eyecatchers en zullen ze de ruimte meteen tot één groot feest omtoveren! Ook voor kinderfeestjes hebben we verschillende ballonnen met thema's zoals Disney, Paw Patrol of jungle! Genoeg keuze dus... 

Hoe werkt het versturen van een helium ballon?

Het versturen van een helium ballon is super makkelijk! Je kiest een ballon die jij wilt versturen en vervolgens kun je gratis een persoonlijke notitie toevoegen die wij als kaartje bij de doos toevoegen. Dan kies je de datum en het adres wanneer en waar jij wilt dat de ballon verstuurd wordt. En... That's it! Sit back & relax! Want jij verrast iemand en wij zorgen voor de rest! Welke ballon kies jij?