Bord met tekst voor Valentijnsdag

Het is inmiddels februari en Valentijnsdag nadert met rasse schreden. Met de huidige lockdown is het aanbod dit jaar aan leuke activiteiten met uw partner, zoals het bekijken van een film in de bioscoop of een gezellig etentje bij jullie favoriete restaurant, niet meer dan een utopie. Dat wil echter niet zeggen dat Valentijnsdag dit jaar niet romantisch kan zijn!

Elk jaar vieren we op Valentijnsdag de speciale relatie die we hebben met onze (geheime) liefde. In de weken die voorafgaan aan de meest romantische dag van het jaar, overladen we onze partners met wenskaarten, dozen chocolaatjes en tientallen rode, roze en witte rozen.

Met het tegenvallende winterweer en de lockdown, is het extra leuk om uw huis te versieren op deze speciale dag. Per slot van rekening brengen de kleuren rood en roze -de kleuren van Valentijnsdag- extra sfeer toe aan een ruimte, buiten dat het romantisch eruit ziet. Het voegt iets extra’s toe aan de grijze dagen van februari.

Liefde hangt op deze dag in de lucht! Geef uw huis een dosis speelse romantiek met onze producten uit het thema Valentijn. Van ballonnen in de vorm van een hart tot wenskaarten en van gekleurde boa’s tot folie ballonen met een romantische tekst. Ons assortiment aan Valentijns decoraties zal helpen om op Valentijnsdag een romantische sfeer te creëren voor uw partner. Om u te inspireren op 14 februari, vindt u hier enkele Valentijndecoratie-ideeën die de liefde in uw huis zullen uitstralen.

Op maat gemaakte ballondecoratie

Wilt u uw partner écht verassen met een mooi en uniek gebaar? Neem contact met ons op en wij maken een op maat gemaakte ballondecoratie. Wat is er nou mooier en romantischer dan een groot hart gemaakt van ballonnen? De ballonen zijn gevuld met helium, dus gaan voor een langere tijd mee. 

Ballondecoratie hart Bokstijn

 

Ballondecoratie hart Bokstijn

Haal een uniek bloemstuk bij de plaatselijke bloemist

Midden in februari kunnen we allemaal wel een dosis lente gebruiken. Koop een grote bos rozen of ga voor een prachtig alternatief bij de bloemist (uiteraard wel van tevoren te bestellen). Steun de lokale MKB’er, zeker in deze tijd!

Een rood of rozig boeket geeft extra charme aan Valentijnsdag. En als de betere dagen van uw bloemstuk achter de rug zijn, bindt u de bloemen samen en hangt u ze ondersteboven op. Over een paar weken heeft u een prachtig gedroogd boeket.

Romantische slingers

Geef uw huis een eigenzinnig tintje met een Valentijn slinger. Harten, lieve spreuken en kwastjes die een ingang of lege muur sieren, zijn populaire manieren om slingers voor Valentijnsdag te gebruiken.

Rijg de versiering aan elkaar als een slinger voor uw schoorsteenmantel, aan de muur, het hoofdeinde van de slaapkamer of een belangrijke deuropening in uw huis.  Als u een verzameling Valentijnskaarten van de afgelopen jaren bezit, maak ze dan vast aan een lang stuk lint. Nog niet genoeg kaarten verzameld om dit te doen? Begin met uw eerste en probeer het elk jaar te sparen.

Kaarsen

Kaarsen zijn een populair decoratiemiddel voor Valentijnsdag; het geeft een zacht licht aan een kamer of eettafel en creëren een romantische sfeer. Gewone witte kaarsen kunnen saai zijn, dus wees dit jaar creatief met uw presentatie van kaarsen.

Voor nog mooiere kaarsen voor op tafels en aanrechten kunt u uw eigen kaarsen creëren! Met wat accessoires kunt u uw alledaagse kaarsen opfleuren en wat pit geven. Bind heldere linten rond kaarsen in een nette strik, en verzegel elke kaars met hartjes.

kaarsen

Zet waxinelichtjes en kleine kaarsen op de eetkamertafel en vul de ruimte eromheen met een mooie romantische kaarsenhouder. Zet kaarsen van verschillende grootte in het midden van elke vaas voor een heldere, kleurrijke weergave.

Wees uiteraard voorzichtig met waar u de kaarsen plaatst en brandt geen kaarsen zonder toezicht. Veiligheid boven alles. Plaats de kaarsen dus niet in de buurt van de (helium)ballonen, want dit levert levensgevaarlijke situaties op.

Verspreiden van rozenblaadjes

De ''finishing touch'' zijn de confetti rozenblaadjes. Strooi het strooisel verspreid in de woning, op bed of in bad. Een ander leuk idee is de confetti te gebruiken als een soort pad die uw partner moet volgen; een soort schattenjacht door het huis dus!

Valentijnsdag