50 jaar, hoera! Dat vraagt om een groot feest!

Hoera! Je bent 50 jaar geworden! Dat is gewoon een halve eeuw! Of noem je het liever Abraham of Sarah? Wanneer je 50 jaar bent geworden wordt je namelijk vaak geassocieerd met Abraham of Sarah, omdat je dan een 'wijze' man of vrouw bent geworden. Vaak wordt deze bijzondere leeftijd gevierd met een groot feest, waar natuurlijk ook speciale versiering bij hoort! Met meer dan 100 verschillende feestversiering- en accessoires speciaal voor deze dag, slaag jij sowieso met het geven van een spectaculair feest. 

Feestversiering 50 jaar

Om deze mijlpaal in jouw leven te vieren hebben we allerlei soorten feestversieringen die bedrukt zijn met het getal 50. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen , helium ballonnen, confetti  en slingers met het getal 50. Hierdoor wordt meteen duidelijk dat er iemand 50 jaar is geworden en creëer je meteen een gezellige feest sfeer. Ook is het leuk om bij de voordeur een waarschuwingsbord te plaatsen met: 'Hoera! 50 jaar!'. Zo weet meteen ook heel de straat dat er een feest gaande is ;)

Abraham en Sarah pop

De bijzondere leeftijd van 50 jaar wordt vaak geassocieerd met Abraham voor de man en Sarah voor de vrouw. Je ziet dan ook vaak bij de voordeur van iemands huis een opblaasbare pop staan verkleed als de jarige Abraham of Sarah. Bij Bokstijn hebben we een ontzettend uitgebreid aanbod in Abraham en Sarah feestversieringen. Zo hebben we dus ook opblaaspoppen en opvulpoppen die u helemaal kan aankleden naar de kledingstijl van de jarige. Hier hebben we ook accessoires voor, want hoe doe je het bijvoorbeeld met het haar? Daar hebben we verschillende kleuren pruiken voor. Ook kun je bij de pop, of de echte jarige natuurlijk, een Abraham of Sarah sjerp om doen. Zo weet iedereen dat diegene 50 jaar is geworden en zal iedereen hem of haar feliciteren op deze bijzondere dag! 

Versiering Abraham en Sarah

Naast het assortiment in feestversiering waar alleen het getal 50 jaar op gedrukt staat, hebben we ook feestversieringen met specifiek Abraham of Sarah. Zo hebben we dus ballonnen, slingers,letterslingers, waarschuwingsborden, gevelvlaggen, deurborden en afzetlinten in zowe; Sarah als Abraham thema. Maar vergeet ook niet onderzetters en biervieltjes helemaal in stijl om de tafel met lekker eten en drinken ook mee te nemen in het thema.

Kado voor de jarige 50 jaar

Wordt iemand in jouw omgeving binnenkort 50 jaar? Stuur dan een helium ballon in stijl van deze bijzondere leeftijd naar diegene toe! Hoe leuk is het om als jarige job een doos binnen te krijgen op je verjaardag waar opeens een grote helium ballon omhoog komt vliegen?! Daar wordt iedereen vrolijk van. Wil jij dus een origineel kado geven aan een dierbare die de mooie leeftijd van 50 bereikt? Bij Bokstijn kun je op een hele makkelijke manier een helium ballon versturen. Wil je er ook meteen een leuke Abraham of Sarah verjaardagskaart bij versturen? Die hebben we ook voor je! Lees in deze blog hoe je makkelijk een helium ballon verstuurt!