Sweet sixteen feestartikelen voor een onvergetelijk feest!

Een onvergetelijke sweet sixteen met feestartikelen van Bokstijn!

Met de sweet sixteen feestartikelen van Bokstijn organiseer jij een onvergetelijke party! In ons uitgebreide assortiment vind je allerlei sweet 16 decoratie en versieringen. Denk bijvoorbeeld aan tafeldecoratie zoals borden en servetten. Maar ook versieringen zoals vlaggenlijnen, ballonnen en natuurlijk een sweet sixteen sjerp voor de jarige. In de sweet sixteen feestartikelen staat het getal 16 centraal en is dan ook op alle versiering gedrukt. Organiseer je een surprise party voor de jarige? We hebben ook verschillende spandoeken of deurborden voor de speciale sweet sixteen in ons assortiment.

Alle decoratie met het sweet sixteen thema is makkelijk te combineren met andere feestartikelen uit ons algemeen assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een vlaggenlijn waarin het getal '16' centraal staat en combineer deze met effen kleurige ballonnen, vlaggenlijnen en slingers. Maak de 16e verjaardag van de jarige een dag om nooit te vergeten met onze sweet sixteen versiering!


Wordt jouw dochter of zoon 16? Organiseer een sweet sixteen party!

Bijna iedere tiener kijkt uit naar deze toch wel bijzondere leeftijd. Nog maar twee jaar en dan ben je eindelijk volwassen! Dan mag alles! Dat moet natuurlijk gevierd worden! Er is dan ook niets leuker dan op deze dag verrast te worden met een onvergetelijke sweet sixteen party. Dus wordt jouw dochter of zoon binnenkort 16? Nodig dan alle vrienden en vriendinnen van je zoon of dochter uit en organiseer een feestje voor in de boeken! 

Een geslaagd feestje vraagt natuurlijk om een spectaculair versierde ruimte. Daarbij kun je bij Bokstijn goed terecht. Maak gebruik van onze sweet sixteen feestartikelen en versieringen. Met de sweet sixteen decoratie van Bokstijn kleed je het feest tot op de puntjes aan en zorg je voor een feestelijke sfeer die in het teken staat van de speciale leeftijd. 

Alles makkelijk in huis voor een sweet 16 themafeest 

Bij het organiseren van een sweet sixteen komt heel wat kijken: wat heb je allemaal nodig? Waar moet je allemaal aan denken? Bij Bokstijn kun je gemakkelijk alles vinden wat je nodig hebt door in het menu te filteren op de leeftijd '16'.  Of je de party nu in je woonkamer, de achtertuin of in een afgehuurde partyruimte organiseert, je vindt alle sweet sixteen versiering die de ruimte een spectaculaire en feestelijke uitsraling zullen geven. Alle feestartikelen met het thema sweet sixteen zijn voorzien van het cijfer 16, zodat het direct duidelijk is dat het hier om wel een hele speciale dag gaat. De cijfers vind je terug op de ballonnen, slingers, afzetlint, taartkaarsjes en nog veel meer.

Maak de jarige het middelpunt van de dag!

Om de jarige op deze dag nog exra speciaal te laten voelen, kun je de jarige een van onze sweet sixteen sjerpen of buttons geven. Iedereen zal weten dat hij of zij vandaag de speciale leeftijd van 16 heeft bereikt. Hierdoor maak je hem of haar het middelpunt van de dag. Ook kun je een groot bord voor de deur en een spandoek met daarop sweet 16 ophangen, zodat ook alle omwonenden weten dat jullie een speciale dag te vieren hebben. Daarnaast hebben we ook vlaggengevels, waarschuwingsborden en grote folieballonnen in de cijfers 16 waarmee je iedereen kan laten weten dat deze dag niet zomaar voorbij mag gaan! Bestel je sweet sixteen feestartikelen en laat die party losbarsten!