Een verjaardag, hoera! Dat vraagt om een feestje!
 

Er is er een jarig, hoera, hoera! Dat moet gevierd worden! Voor de leukste verjaardag versiering en artikelen ben je bij Bokstijn zeker op het juiste adres. Voor iedere verjaardag hebben wij de verjaardagsartikelen die jij nodig hebt om er een geslaagd feest van te maken. 

Verjaardagsversiering

Hoe leuk is het om op je verjaardag binnen te komen in een speciaal voor jou versierde kamer? Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment met allerlei ballonnen, slingers en diverse andere verjaardag versieringen. 

Voor elke type verjaardag hebben wij de verjaardagsversiering die jij zoekt. Neem een kijkje op onze website naar onze verschillende helium ballonnen met bijvoorbeeld de leeftijd van de jarige of een verjaardag spreuk op de ballon bedrukt. 

Ook hebben we een groot assortiment slingers waarmee je de kamer helemaal vol kunt hangen! Zo hebben we slingers met leeftijden, glitter slingers, vrolijke kleuren, letterslingers, draaislingers en ga zo maar door! 

 

Verjaardagsfeest

Op een verjaardag is het natuurlijk leuk om de hapjes en drankjes in stijl te serveren. Daarom hebben wij ook bordjes, bekertjes, servetten en tafelkleden in ons assortiment. Ook met speciale leeftijden als 16 jaar, 18 jaar, 50 jaar en veel andere leeftijden hebben wij de leukste feestversiering. Maar niet alleen hebben we feestversiering met leeftijden, ook voor speciale thema's kan je bij ons terecht. Voor een kinderverjaardag hebben we verschillende feestartikelen voor de leukste themafeestjes! Van het thema 'Jungle', met pinatas en helium ballonnen in de vorm van dieren uit de jungle tot 'Disney' thema's voor jongens en meisjes! Ook voor de geboorte hebben we een ruim assortiment roze en blauwe feestversiering om ervoor te zorgen dat de allereerste verjaardag onvergetelijk wordt!

 

Laat de jarige job zich extra speciaal voelen!

Tijdens een verjaardag is niet alleen de versiering van de ruimte belangrijk! Zet de jarige de hele dag in het zonnetje door hem of haar een ketting, sjerp, button of rozet met leeftijd om te doen. Zo ziet iedereen de hele dag dat diegene jarig is! 

Heb jij dus binnenkort een verjaardag te vieren? En wil je er een echt feest van maken? Of verras je iemand met een surprise party? Maak de dag helemaal compleet met de verjaardag feestartikelen van Bokstijn.nl!