Valentijnsballon versturen met Valentijn

Valentijnsballon versturen

Maak Valentijnsdag dit jaar extra speciaal met een Valentijnsballon! Verras je Valentijn met een helium ballon en laat je geliefde zich extra speciaal voelen op deze liefdevolle dag! Dit jaar hebben we zelfs nog een speciale Valentijnsactie: verstuur een ballon in een doos naar je geliefde en wij sturen daarbij een gratis bijpassende kaart met jouw persoonlijke tekst erop. 
Maar niet alleen voor je geliefde is een Helium ballon het perfecte kado op deze dag, sta ook even stil bij de andere personen binnen jouw kring die je lief hebt. Denk bijvoorbeeld aan je moeder die altijd voor je zorgt, je zus met wie je een haat-liefde verhouding hebt of je beste vriendin bij wie je altijd terecht kunt. Ook zij zullen gaan stralen wanneer jij ze verrast met een liefdevolle ballon deze Valentijnsdag!
 

Een persoonlijke verrassing

Het mooiste moment bij het geven van een cadeau, is dat je ziet hoe verrast en blij de ontvanger wordt van de moeite die jij hebt gedaan. Al helemaal op Valentijnsdag wil je laten zien hoe speciaal je geliefde voor je is en wil je een glimlach op zijn of haar gezicht toveren... Stel je voor: de bel gaat, je loopt naar de voordeur en daar staat opeens een doos. Je opent de doos en er schiet opeens een grote helium ballon de lucht in! Vervolgens vind je een kaartje met een persoonlijke tekst waarin staat beschreven waarom jij zo speciaal bent en waarom je Valentijn zo veel van je houdt... Je zou niet anders kunnen dan glimlachen, toch?! 

Verras jouw Valentijn dus met een Valentijn helium ballon. Deze kun je naast het kaartje, ook nog eens personaliseren met een persoonlijke tekst, datum of naam. 

Hoe werkt het versturen van Valentijnsballon?

Het versturen van een helium ballon is super makkelijk! Je kiest een ballon die jij wilt versturen en vervolgens kun je gratis een persoonlijk tekstje toevoegen die wij afdrukken op een mooi Valentijnskaartje die we bij de doos toevoegen. Dan kies je de datum en het adres wanneer en waar jij wilt dat de ballon bezorgd wordt. En... That's it! Sit back & relax! Want jij verrast je geliefde en wij zorgen voor de rest! Welke ballon kies jij?