Gender reveal decoratie! Hoera!

Hoera! Er is een baby onderweg! Is het jouw taak om een ​​babyshower te organiseren? geen probleem! Bij Bokstijn vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke gender reveal! We hebben een breed scala aan de leukste en meest originele babyshowerdecoraties. Denk aan balonnen, slingers en andere gender reveal gerelateerde producten! Maar ook kleine cadeautjes om bedankjes mee te maken of kaarten die je als gast aan de ouders kunt geven. 

De leukste gender reveal decoratie

Wordt het een jongen, een meisje of is het nog een verrassing? Wat het ook wordt, we hebben op onze website allerlei soorten gender reveal decoraties om jouw babyshower onvergetelijk te maken! Om het nog makkelijker te maken, kun je op onze webshop makkelijk op gender sorteren, zodat je meteen alle feestversiering voor een jongen óf een meisje ziet. Ook kun je natuurlijk kiezen voor gemengde kleuren in de gender reveal decoratie voor als de gender nog een geheimpje is! Met een confetti shooter onthul je dan de gender van de baby met confetti in die genderkleur!

 

Van slingers en ballonnen tot tafeldecoratie en welkomstborden. Met onze gender reveal decoratie stijl jij jouw spectaculaire gender reveal tot in de puntjes!

Geboortepakket

Naast dat je zelf alle decoratie uit kunt zoeken en kunt samenstellen op onze webshop, begrijpen we ook dat het soms best lastig kan zijn. 'Wat moet ik kiezen? Welke feestversiering past bij elkaar? Wat voor feestdecoratie heb ik allemaal nodig?!'. Het plannen en organiseren van een babyshower kan soms rg tijdrovend en stressvol zijn. Daarom hebben we complete thema pakketten samengesteld. Je kunt kiezen voor een blauw of roze pakket, maar je kunt ook kiezen voor een gemengd kleurenpakket waar een confetti shooter is inbegrepen met de uiteindelijke genderkleur! Met behulp van onze complete gender reveal decoratie pakketten, wordt je babyshower tot in de kleinste details voor je geregeld. Hierdoor organiseer jij alsnog een spectaculaire babyshower, maar dan op een snelle en makkelijke manier!

Origineel gender reveal cadeau

Wanneer je zelf wordt uitgenodigd voor een babyshower, wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen! Kies uit de leukste geboorte en gender reveal kaarten om de ouders te feliciteren met de aanstaande baby!  Of stel een uniek cadeau samen met een van onze helium balonnen! Wie vindt het nou niet leuk om zo'n vrolijke ballon te krijgen?