Een knallend oud & nieuw begint bij Bokstijn!

31 December, de dag dat we overgaan naar een nieuw jaar! Het is een dag die niemand zomaar voorbij laat gaan. Voor velen staat de dag in het teken van het begin van een nieuwe start. Er worden doelen gesteld voor het komende jaar en er wordt stilgestaan bij hoe het afgelopen jaar is geweest. Overal ter wereld wordt Oud en Nieuw gevierd met vuurwerk, onvergetelijke oudjaars party's en wij in Nederland natuurlijk met onze heerlijke oliebollen en appelflappen.

Oud & nieuw is altijd een reden tot feest!

Feestwinkel Bokstijn zorgt voor de finishing touch bij het vieren van het nieuwe begin met de Oud en Nieuw decoraties uit het uitgebreide assortiment. Wij zorgen dat jij stijlvol het nieuwe jaar ingaat, of je het nou kleinschalig thuis viert met familie of een groot feest geeft met vrienden. Het is altijd leuk om van deze dag een knallend feest te maken en vrolijk met elkaar het nieuwe jaar te starten. Met een mooi versierde ruimte, volledig in stijl van Oud en Nieuw door de nieuwjaarsversiering van feestwinkel Bokstijn, weten we zeker dat jouw feest slaagt! Je zorgt er direct voor dat iedereen in een vrolijke stemming komt wanneer ze binnenkomen 

Een fenomenaal feest met onze nieuwjaarsversiering

Voor velen is Oud & Nieuw een reden tot feest! Een nieuw jaar betekent een nieuw begin, nieuwe kansen en nieuwe doelen.  Voor veel mensen is dat reden genoeg om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Hoe kan dit beter dan met een oudejaarsparty? En daar horen natuurlijk de leukste feestartikelen bij. Dus organiseer jij dit jaar de oudejaarsparty? Geen zorgen!  Bij Feestwinkel Bokstijn hebben we een uitgebreid assortiment waarmee je jouw feestruimte in een keer omtovert tot een prachtige ruimte waar je samen met vrienden en familie het nieuwe jaar gezellig in kunt luiden. Binnen no time maak je de ruimte feestelijk met bijvoorbeeld onze ballonnen én helium ballonnen. Maar er hoort bij Oud & Nieuw natuurlijk ook lekker eten en drinken. Dat serveer je helemaal in stijl met onze aankleding voor tafels en bijpassende borden, bestek en servetten. In kleuren goud, zwart, wit of sprankelende glitter...  Maar voor Oud & Nieuw hebben we nóg iets speciaals: fakkels. We hebben Bengaals fakkels in ons assortiment die een spectaculair fel gekleurd vuur geven. Ze hebben maar liefst een brandtijd van 40 seconden met een beperkte rookontwikkeling. We hebben de fakkels in de kleuren rood, geel, groen, zilver en paars! Jouw feest wordt sowieso een knallend succes met onze nieuwjaarsversiering.

Oud en Nieuw versiering en decoratie bestel je bij bokstijn.nl!

Oud & Nieuw feestkleding en accessoires!

Wil jij helemaal in Oud & Nieuw stijl gekleed het nieuwe jaar ingaan? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij Bokstijn vind je de leukste accessoires die jouw outfit meteen helemaal party proof maken! Denk bijvoorbeeld aan deze 'Happy New Year diadeem', 'Happy New Year bril' of 'Happy New Year hoed'. Door dit toe te voegen aan jouw outfit ben je op een super simpele manier toch helemaal in thema gekleed op jouw nieuwjaarsfeest. 

Bokstijn totale party set 

Vier jij een Oud & Nieuw feest voor al je vrienden en familie, maar vind je het maar een gedoe om de decoraties allemaal uit te zoeken? Dan hebben we bij Bokstijn het ideale pakket voor jou. We bieden namelijk een volledig party pakket aan waarmee jij een spectaculair feest kan vieren. In het pakket zitten 25 bolhoedjes, 25 diadeems Happy New Year, 25 hawaii kransjes, 25 toeters, 25 roltongen en 25 ballonnen! Alles wat je nodig hebt voor een mooi gedecoreerd nieuwjaarsfeest zit dus in het pakket. Zo hoef jij alleen nog maar te zorgen voor de champagne, oliebollen en gezelligheid ;).