Ballondecoraties op maat bij feestwinkel Bokstijn!

Ballondecoraties op maat bij feestwinkel Bokstijn!

Geef jij een feest? Dan horen daar natuurlijk ballonnen bij! Wij maken al jarenlang unieke ballondecoraties voor elke gelegenheid. We hebben alle soorten ballonnen in huis en weten zeker dat we jou blij kunnen maken met onze ballondecoraties! We maken onder anderen tafel- en vloerdecoraties, ballon toeven, (helium) ballonbogen, ballonpilaren, ballonfiguren... Oftewel: alles wat jij je maar kan bedenken in elke kleur en maat die je maar wenst!

Ballondecoraties voor ieder feest

Bij Feestwinkel Bokstijn hebben we een groot assortiment ballonnen en ballondecoraties voor elke gelegenheid! Vier je een verjaardag? Is er iemand geslaagd? Heb je een bruiloft? Regel je een babyshower? Geef je een jubileumfeest? Of verras je iemand die na een lange reis eindelijk weer thuis komt met een ‘welkom thuis’ feest? Voor elke gelegenheid en ieder feestje kunnen wij de perfecte ballondecoraties maken. Voorbeelden van wat we maken zijn ballonpilaren, (helium) ballonbogen, ballon netten, ballon toeven, ballonfiguren en ga zo maar door. Op onze website vind je talloze voorbeelden van onze unieke ballondecoraties. Jij bepaalt de kleur, maat, vorm en grootte van de ballonnen. Vertel ons wat je in gedachten hebt voor jouw feest en wat voor ideeën je allemaal hebt. Dan regelen wij dat jij precies krijgt wat je wilt! Een ding is zeker: wij zorgen ervoor dat jouw feest een onvergetelijk spektakel wordt met onze speciale ballondecoraties.  

Ballonnen bedrukken

Feestwinkel Bokstijn biedt iets extra speciaals om jouw op maat gemaakte ballondecoratie nóg unieker te maken. Het is bij ons namelijk mogelijk om de ballonnen uit de ballondecoratie te laten bedrukken met een persoonlijke tekst! Wil je bijvoorbeeld een specifieke naam, datum of getal op de ballonnen hebben staan? Of misschien heb je wel een speciale tekst, zin of eigen logo die je graag op de ballonnen wilt hebben? Nogmaals… Bij ons is niets te gek! Té leuk toch?! Wanneer er op een bruiloft de namen van de verloofden staan? Of wanneer de jarige binnenkomt op zijn surprise party en er een persoonlijke wens voor hem op de ballon staat? 

Met zo’n persoonlijke bedrukking maak je de ballondecoratie nóg unieker en persoonlijker. Bespreek met ons je wensen en wij doen ons uiterste best om alles voor jouw feest mogelijk te maken. 

Kom langs in de winkel!

Kom vooral ook even langs in onze winkel, dan kunnen we samen bespreken wat er allemaal mogelijk is voor jouw ballondecoratie. Ook kun je in onze winkel voorbeelden zien van de ballondecoraties die we maken. Wie weet doe je misschien wel wat inspiratie op! Ook voor een prijsopgave kun je het beste even langskomen, dit is namelijk afhankelijk van de maat, grootte en keuze ballonnen in de ballondecoratie.

Lukt het niet om langs te komen in de winkel? Geen enkel probleem! Hier kun je makkelijk en snel een formulier invullen om een aanvraag te doen en een offerte aan te vragen. In het formulier vul je je gegevens in, vertel je ons de details van het evenement, wat je budget is, wat je in gedachte hebt en verdere informatie die je met ons wilt delen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!