Sinterklaas feestartikelen scoor je bij Bokstijn!

'Zie ginds komt de stoomboot, uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan...'. Het leukste en gezelligste kinderfeest van het jaar: Sinterklaas! Kinderen tellen vol spanning de dagen af tot Sinterklaas met zijn pieten in Nederland aankomt. De intocht van Sinterklaas met zijn stoomboot volgeladen met allerlei cadeaus en lekkers komt steeds dichterbij. Tijd om dus met de voorbereidingen voor dit leuke feest te beginnen! Daarvoor ben je bij Bokstijn helemaal aan het juiste adres. Wij helpen jou om dit jaar letterlijk en figuurlijk lekker uit te pakken met Sinterklaas. Van kostuums en accessoires tot versieringen en jute zakken, geen zorgen, bij ons vind je alle Sinterklaas feestartikelen die je nodig hebt!

Sinterklaas kostuums en pietenpakken

Jong of oud, groot of klein... Iedereen houdt van deze gezellige Nederlandse traditie. En daarbij kan een Sinterklaas kostuum of pietenpak natuurlijk niet missen! Wil jij je een échte piet of hulpsinterklaas voelen? Bij feestwinkel Bokstijn hebben we een ruim assortiment aan Sinterklaas kostuums  voor kinderen én volwassenen!

Sinterklaas accessoires

Maak je Sinterklaas kostuum of pietenpak helemaal af met de bijbehorende accessoires. Die baard van Sinterklaas, de mijter, ring en gouden staf kunnen namelijk echt niet ontbreken! En het grote boek van Sinterklaas? Die hebben wij ook! Of denk bijvoorbeeld aan een pieten pruik,  handschoenen en schmink om je een échte piet te voelen! 

Sinterklaas feestartikelen en versieringen

Wij hebben allerlei soorten Sinterklaas versieringen, zodat jij er de ultieme pakjesavond van kan maken! Geef Sinterklaas en zijn pieten een warm welkom door het huis helemaal in Sinterklaas stijl te versieren. Van ballonnen tot slingers,  maak van deze spannende avond een groot feest! En vergeet geen deurbord op de deur te hangen om er zeker van te zijn dat ze jouw huis niet overslaan! Één ding is zeker: bij feestwinkel Bokstijn vind je alle Sinterklaas feestartikelen en benodigdheden om er het leukste Sinterklaasfeest ooit van te maken!