Beleef de mooiste kerst met onze kerst feestartikelen!

Brrr... De donkere en koude dagen van de wintermaanden komen er helaas weer aan. Maar voor de meeste mensen is er tijdens deze sombere maanden wel één lichtpuntje waar ze al het hele jaar naar uitkijken: Kerst! De gezellige verlichting, bijeenkomsten met familie en even stilstaan voor de liefde die je hebt voor elkaar, maken de wintermaanden toch echt een stuk mooier. Om je huis helemaal om te toveren in die gezellige kerstsfeer ben je voor kerstversiering, kerst accessoires en kerst kostuums bij Bokstijn aan het juiste adres! Wij hebben alles in huis om jouw kerst dit jaar nóg een stukje gezelliger te maken!

Kerst kostuums 

Een uitbundig kerstfeest schreeuwt om het perfecte kerst kostuum! Bij feestwinkel Bokstijn slaag jij sowieso voor het ideale kerst kostuum! Wil je verkleed als kerstman in een volledig kerstman kostuum? Als kerstmeisje in een sexy jurkje? Of toch als rendier met een rendier glitter jurkje met rendier panty?  Voor iedere kerst gelegenheid waarbij jij een kerst kostuum voor nodig hebt, kun je bij ons terecht! 

Kerst accessoires en kerstmutsen

Soms wil je niet meteen een heel kerst kostuum dragen tijdens de feestdagen. Of je wilt juist je kerst kostuum helemaal afmaken met de leukste accessoires! Daarom bieden we ook een ruime keuze aan kerst accessoires en kerstmutsen. Maak je kerstman kostuum bijvoorbeeld helemaal af met bijbehorende accessoires zoals een pruik en baard, kerstman laarzen en riem. Of  draag je eigen mooie kerstkleding en maak die af met een leuke kerstmuts, diadeem met kerstboompjes, rendier diadeem of een grappige kerstboom hoed. Neem vooral een kijkje tussen al onze verschillende kerst accessoires en kerstmutsen!

Kerst versiering en feestartikelen 

Wij hebben allerlei soorten kerstversieringen om jouw huis of kerst party helemaal om te toveren in kerstsfeer! Van tafelkleden, kerstbellen en kerststerren confetti tot wanddecoraties, kerts pinatas en slingers. En dat natuurlijk in kleuren die volledig bij de kerst passen, zoals goud en zilver of juist rood en groen! Maar denk ook bijvoorbeeld aan een kerstmanzak, waar alle cadeautjes onder de grote kerstboom in kunnen! Door de ruime keuze die we bieden kun je het échte kerstgevoel aan al jouw vrienden, familie en andere geliefden meegeven. Kerst is de mooiste tijd van het jaar waarin warmte en de liefde voor elkaar overheerst. Met onze kerstversieringen zorg jij ervoor dat die sombere wintermaanden toch een beetje warmer worden!