Grimas schmink vind je bij Bokstijn!

Onze collectie Grimas schmink is perfect wanneer je professioneel wil gaan schminken of grimeren. Deze collectie schmink is van erg goede kwaliteit, tegen erg aantrekkelijke prijzen. De prijs/kwaliteit verhouding van Grimas schmink is dus ontzettend goed. Hierdoor wordt de schmink niet alleen door professionals, maar ook door veel hobbyisten gebruikt! Wij hebben een grote voorraad aan Grimas-schmink in alle kleuren, soorten en maten. Door de ruime schmink ervaring die we hebben met de Grimas schmink kunnen we u ook een goed advies geven voor het gebruik van het product!

Welke soorten Grimas schmink hebben wij?

We hebben bij feestshop de Ballon een uitgebreide voorraad van Grimas schmink artikelen. We hebben alle soorten schmink die u zich kan bedenken. Denk bijvoorbeeld aan water schmink, cake make-up, huidlijm, dermawax, tube glitters, filmbloed, water schmink in paletten met 6 of 12 kleuren en nog veel meer. Deze opgesomde producten hebben we altijd op voorraad! 

Veiligheid voor alles!

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de samenstelling van schmink veilig is wanneer we schmink aanbrengen op ons lichaam. Helemaal bij het gebruik van schmink op het lichaam van kinderen is dit erg belangrijk. Door hun lichaamsvolume kunnen kinderen namelijk gevoeliger op stoffen reageren dan volwassenen. Onze Grimas schmink producten bevatten geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen. Ook zijn alle Grimas schmink producten glutenvrij en ongeparfumeerd. Helemaal veilig voor gebruik dus! Elk Grimas schmink product heeft een eigen etiket waarop de ingrediënten vermeld staan. Dit is vooral fijn en belangrijk voor mensen met bepaalde allergieën. Zo kun je altijd checken of de schmink geschikt is voor iemand met een bepaalde allergie.